Wat te doen in hasselt zondag

 • S'abonner
 • Partager

De stad en haar omgeving staan bekend om de fruitteelt. Binnenkort zijn er weer heel wat openingen van nieuwe expo's in Vlaanderen en Brussel. Meer dan 40 evenementen voor topkids in oktober

Deze maand ging Katrien Van Keirsbilck naar Koekelare om er een onvergetelijke dag van te maken. Goed verzorgd en afwisselend, met zeer mooie bomen en waterpartijen met veel koi vissen.

De festivals in september Achter de schermen in het Arboretum Kalmthout. Les locaux dans le bâtiment ne sont pas très modernes et il y a une connexion internet mauvaise. Stel, je wilt morgen een dagje weg met je kroost maar het is het einde van de maand en het geld is bijna op. Riebedebie met mamablogger Naomi Decraeye.

Dan heeft onze Riebedebie-reporter Micheline wel een paar leuke tips voor een goedgevuld programma in de LImburgse Kempen. Wat houdt dit juist in? Wij maakten een handig overzichtje voor jou. La dfaite ne rapporte aucun point.

Alvast bedankt!

Navigation de l’article

Prominos Goes Phantasialand. De leukste openluchtzwembaden. Suivez-nous sur facebook. Wij schotelen jou deze 5 supermooie wandelingen voor Werken in

Een aanrader. Dan hebben wij hier meer dan activiteiten om de laatste maand van de groooooote vakantie te overleven. Antwerpen: hoofdstad van de mode en de diamant. Op onze school zijn er veel leuke activiteiten voorzien. Points d'interts Hasselt. Le Saint Chrysostome est une grande fte chez nous.

Daarom bouwt men nu een nieuw gebouw dat volgend jaar klaar zal zijn.

Dit weekend

Waar sturen wij je naartoe deze maand? Il était le fils de parents riches et de noblesse franque. De leukste activiteiten voor daguitstappen op een rij. Wij hadden er ons echt meer bij voorgesteld.

Bijna 1 mei, tijd om eropuit te trekken met heel je gezin en te genieten van een dagje verlof. Huiveringwekkende Halloweentips. In het centrum kan je in vele originele restaurantjes lekker eten? Benieuwd waar we reisblogger Katrien wakker voor mogen bellen. Riebedebie maakte kennis met Elke Hayen!

Temporary Banner

Riebedebie zet je alvast op weg. Een overzichtje! De 19 dingen die je in zeker moet doen. De leukste openluchtzwembaden.

 • Site internet.
 • Notre école est situé à côté d'une chaussée où il y a beaucoup de trafic qui se connecte Hasselt avec Zonhoven et plus loin.
 • À propos.
 • On y trouve de nombreuses plantations pommes, poires, framboises, fraises, cerises, ….

Bekende volleybalclubs: D. Alvast bedankt. Benieuwd wat je allemaal kan beleven met klein kinderen in de Maasvallei! Een vrije dag. On peut aller Namur, Barcelone et en Pologne. Getest en goedgekeurd : een dagje Technopolis. Riebedebie zet je alvast op weg. On a des sports de ballon, sports en eau et la gymnastique. Ook hier kan je eens komen kijken hoe het studentenleven is en ons beter leren kennen.

Agenda voor komende maand

Hallo liefhebbers van studentenfolklore, Ik ben lid van een verenigi … ng die het Belgische Museum van Studententradities heet. Een kijkje achter de schermen in Bokrijk. Nog een last-minute zomertip : Floating Dreams.

Juist ja. Vous voulez viter les mauvaises surprises. Bezocht eind oktober, wanneer het Chrysanten Festival plaatsvind.

 • Amaury 24.01.2020 04:49

  La ville et son entourage sont avant tout connus grâce à la culture des fruits. Als Hasselt-lover ontdekte onze Riebedebie reporter Lobke.

 • Donatien 23.01.2020 14:27

  Japanse Tuin.

 • Geron 31.01.2020 02:26

  Boon is een chocolatier gelegen in het centrum van Hasselt. Bierkasteel Van Honsebrouck: hop in de kijker!